“Life is 10% what happens to us and 90% how we react to it ”
Charles Swindoll

DSC_0587

 

Met intuïtieve personal coaching begeleid ik mensen die willen leren omgaan met de uitdagingen van het leven. Het kan hierbij om ieder thema of vraagstuk gaan dat op dit moment in jouw leven speelt. Ik bied een luisterend oor, voel met je mee en kan je een spiegel voorhouden. Met verschillende coachtechnieken en methodieken help ik je je situatie te onderzoeken en te reflecteren zodat je zelf nieuwe mogelijkheden ontdekt of keuzes kunt maken. De coaching vindt naar keuze plaats bij mij thuis, of bij een wandeling in het Westerpark Zoetermeer, of in de duinen van Wassenaar.

Sleutelwoorden in mijn begeleiding: beschouwend, humor, betrokken, invoelend

Referenties

Mieke toonde lef door mij uit mijn ‘comfort zone’ te halen. Ze liet me aan de slag gaan met mijn gevoel en liet mij ook bepaalde dingen inzien. Een hele bijzondere ervaring. Te meer omdat ik mezelf daarmee nog wel eens in de weg zit. Dan ga ik rationaal verklaren of tegenspreken wat mijn diepste gevoel wel zegt. In de coaching kwam ik dingen over mezelf te weten, die ik nog niet heel bewust was.
Belinda

 

Mieke heeft me op een gegeven moment de voor mij in aanmerking komende alternatieven op A4 formaat op laten schrijven en me daar zeer interactief mee laten ‘stoeien’ (op staan, over praten, rangschikken). Dat werkte heel goed; een echte eye-opener waar ik nog regelmatig aan terugdenk.
Herman